VIU-LA

Aquest és un blog de l'assignatura d'"Escriptura en premsa", la qual pertany al primer any del grau de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquí podreu trobar informació de l'actualitat referent a l'àmbit d'oci i cultura de la província de Girona. Cal tenir en compte que em centraré sobretot en redactar notícies relacionades amb festes majors de localitats gironines i/o events socioculturals d'aquesta província.

martes, 10 de enero de 2012

Pessebres vivents de Girona II


Pessebres vivents a La Selva

- Tossa de Mar


El pessebre de Tossa de Mar va ser representat el dia de Sant Esteve, 26 de Desembre a La Vila Vella de 18:00 a 20:00 de la tarda. A diferència d'altres és representat amb moviment i també amb veu.


- Amer



A Amer les representacions del pessebre vivent van tenir lloc els dies 25 i 26 de Desembre des de les 18:30 fins les 20:00. Era un pessebre representat amb moviment i la seva situació fou el carrer Guilleries.

- Brunyola



El pesebre vivent de Brunyola duu a terme les seves representacions des de l'any 1981 al Mas Can Peres. Aquest any, tindran lloc els dies 18, 25 i 26 de Desembre i el dia 1 de Gener.

No hay comentarios:

Publicar un comentario