VIU-LA

Aquest és un blog de l'assignatura d'"Escriptura en premsa", la qual pertany al primer any del grau de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquí podreu trobar informació de l'actualitat referent a l'àmbit d'oci i cultura de la província de Girona. Cal tenir en compte que em centraré sobretot en redactar notícies relacionades amb festes majors de localitats gironines i/o events socioculturals d'aquesta província.

martes, 10 de enero de 2012

Pessebres vivents de Girona I


Pessebres vivents a l'Empordà


- Bàscara



El pessebre vivent de Bàscara, Alt Empordà, va dur a terme les seves representacions els dies 18, 25 i 26 de Desembre, i els dies 1, 6 i 7 de Gener a les 19:00 hores a la Plaça Major del Poble.


- Castell d'Aro



A Castell d'Aro, Baix Empordà, el pessebre vivent tenia lloc al Carrer de Les Preses i es va representar els dies 18, 25 i 26 de Desembre i 1, 6 i 8 de Gener.


- Pals


A Pals, també al baix Empordà, les representacions del pessebre vivent van tenir elloc els dies 18, 25 i 26 de Desembre i el primer dia de l'any 2012. El pessebre estava situat al carrer de la font de les 6 a les vuit del vespre.



No hay comentarios:

Publicar un comentario