VIU-LA

Aquest és un blog de l'assignatura d'"Escriptura en premsa", la qual pertany al primer any del grau de periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquí podreu trobar informació de l'actualitat referent a l'àmbit d'oci i cultura de la província de Girona. Cal tenir en compte que em centraré sobretot en redactar notícies relacionades amb festes majors de localitats gironines i/o events socioculturals d'aquesta província.

domingo, 16 de octubre de 2011

"BONA NIT MALPARITS" AL PAVELLÓ DE FONTAJAU


El pavelló de Fontajau de la ciutat de Girona va acollir el passat 1 d’Octubre a més de mil espectadors que hi assistiren per presenciar el penúltim concert del grup de rock català “Sopa de Cabra”. Després de deu anys, Gerard Quintana i la resta del grup han tornat als escenaris per a dir adéu, aquesta vegada, de veritat. L’emotiu concert va servir d’acomiadament a la banda i alhora de recordatori per a tots aquells, joves o més grans, per als qui Sopa de Cabra representa una icona del rock català.

El concert va començar amb molta puntualitat, a les 21:30, quan Gerard Quintana va sortir a l’escenari amb el seu mític “Bona nit, malparits”. El grup no va passar per alt cap de les seves cançons més destacades, com son “El far del sud”, “El boig de la ciutat”, “Els teus somnis” o l’”Empordà”. El pavelló de Fontajau estava complet, molts espectadors es trobaven a les grades, però la gran majoria preferia estar a la pista, zona per a la qual les entrades es van esgotar amb rapidesa.

Finalment, emotives i commovedores paraules de Gerard Quintana en veu alta referents a la societat política actual i adreçades a tots aquells seguidors de la banda, a tots aquells qui van assistir al concert i al col·lectiu català, van fer que el públic reaccionés amb crits d’”independència” que van omplir el pavelló.


Fotografia: Helena Sánchez Cano


No hay comentarios:

Publicar un comentario